måndag 22 september 2008

Påhopp från Eskilstunapolitiker

Sossen Peo W i E-tuna, gör på sin blogg ett nytt angrepp på kurirens ledarskribent. Detta bara för att Alex V nämner Ann L:s uttalande i Dagens Samhälle (se nedan).

Min kommentar:
jag vet inte hur mycket Peo W känner till om Strängnäspolitiken och vad som faktiskt skedde under tiden Ann L var kommunalråd. Uppenbarligen visste inte journalisterna på Dagens samhälle något om denna skandal, annars skulle de rapporterat om den tidigare.

Det finns ingen anledning att skämma ut Strängnäs kommun ytterligare, men den som faktiskt passar på att göra det, omotiverat och oemotsagt, är ju Ann L.

Hur synd det än är om människan så måste man reagera mot hennes påståenden. Sen är hon ju faktiskt inte en privatperson, utan fortfarande politiker, sitter i fullmäktige och har ett inte oväsentligt inflytande i det största oppositionspartiet.

Och JO har ännu inte kommit med sitt avgörande: om det var hon eller kommunchefen som var ansvarig när en ändring gjordes i en offentlig handling (utredningen om skollokaler).

2 kommentarer:

Lotta Grönblad sa...

Nej det finns verkligen ingen anledning att skämma ut Strängnäs ytterligare. Men nog visste Dagens Samhälle om turerna i Strängnäs. Ann Landerholm får ju dessutom vara deras omslagsflicka på löpet till detta nummer. Då gör man nog research.

häls Lotta

Margit Urtegård sa...

Omslagsflicka?!, ja så kan man också uttrycka det om man vill.

//Margit