fredag 22 augusti 2008

Ny sida med Mariefredsnyheter

En sajt med nyheter om Mariefred håller på att skapas, och jag kommer möjligen att hjälpa till med att utveckla den. Helst bör vi hitta en bra form för samverkan med imariefred.nu samt Mariefredstidningen.

Redan nu har företagetPollux sjösatt sajten, som automatiskt visar olika nyheter fr bl a ST där ordet Mariefred nämns.

http://mariefred.just.nu/

3 kommentarer:

Margit Urtegård sa...

Hej Dag.

Något helt annat än vad den här artikeln handlar om undrar jag. Såg att du hade skrivit om ryggkliande på Lindas blogg. Vem kliar någons rygg? Sorgligt att någon har startat en typ "skönhetstävling" i vems blogg som är bäst, ännu sorgligare att någon överhuvudtaget orkar kommentera det. Vad skall man säga? Din blogg är bra Dag, det kan jag säga utan att såga någon annan. Varför skall det vara så svårt? Det är inte ditt fel att någon väljer att göra det. Det är bara så trist. Men, Mats ocj jag kommer fortsätta skriva.

MVH Margit

Dag Bremberg sa...

Hej, Margit!
I bland blir det bra diskussioner där personer som har kunskap försöker byta konstruktiva idéer i syfte att hitta gemensamma ståndpunkter.
Men ibland blir det anonyma provokationer och personangrepp. Ibland tycker jag att det blir ganska meningslösa, snarast privata, kommentarer.
Men det är bara min åsikt, bloggar kan och får vara olika.
Att det kommer in en massa kommentarer av "ojämn kvalitet" på en blogg innebär dock inte att jag skulle säga att bloggen är "dålig" eller att bloggägaren är det.
Det är ingen tävling som jag ser det, tvärtom. Bloggar bör och kan fungera som komplement och inspiration till varandra.

Margit Urtegård sa...

Hej Dag.

På våra bloggar får vi nya läsare, några bara på ett besök, sen går de vidare. Andra dyker om nu och då, sen har vi några som besöker bloggen varje dag. Några kommenterar, andra inte. Vissa bloggägare tillåter anonyma inlägg och även att besvara de, det gör jag. Några kommentarer, från vänner, blir mera privata. Att det kommer kommentarer av ojämn kvalitet är OK för mig, jag vill att alla skall få chansen att yttra sig. Dock försöker jag hålla en bra kvalitet på mina inlägg varvade med privata inlägg. Jag har norsk släkt som läser den också, som jag inte ens träffar varje år. Lite för envar smak så att säga. Ha en trevlig helg. Jag skall sova på mitt jobb i Eskilstuna i natt.

MVH Margit